Edwin

Nieuw album en tour in 2023 – Memento Mori

Na vijf jaar kondigt Depeche Mode tijdens een persconferentie een nieuw album en een wereldtournee voor 2023 aan. Hun nieuwste album ‘Memento Mori’ komt in het voorjaar van 2023 uit, waarna de band op tour gaat met de gelijknamige tour. ‘Memento Mori’ wordt het 15e studioalbum van Depeche Mode.

Op 23 maart 2023 start de tour met een bijzondere, beperkte reeks optredens in Noord-Amerika voordat de band naar Europa komt. Op 16 mei zetten ze voet op Europese bodem en vervolgen ze de tour in de Ziggo Dome, Amsterdam. De Memento Mori Tour wordt de 19e tournee van Depeche Mode en de eerste in meer dan vijf jaar.

Andy Fletcher (60) overleden

„We zijn in shock en overladen door verdriet door het vroege overlijden van onze lieve vriend, familielid en bandlid Andy ’Fletch’ Fletcher”, schrijft de band. „Fletch had een hart van goud en stond altijd voor je klaar als je hem nodig had, als je een goed gesprek wilde, even wilde lachen of als je een koud biertje wilde drinken.” De Britse band sluit af met een steunbetuiging aan de familieleden van Fletcher en vraagt om privacy.

“Where’s The Revolution” gereleased

Vanaf vandaag begint het nieuwe Depeche avontuur, met als starter “Where’s The Revolution”.
Het beloofd veel voor het album.


“Spirit” release 17 maart

Op 17 maart zal het lang verwachte album “Spirit” uitgebracht worden, al weer de 14de in de rij. Als complete verrassing kwam het nieuws dat aanstaande vrijdag 3 februari de aftrap qua singles gedaan zal worden in de vorm van “Where’s The Revolution”, waarvan we al een stukje in de teaser hebben gehoord.

Vernieuwde site

 

welkom bij depechemode.nl

De laatste weken zijn er wat problemen geweest maar we doen ons best om op korte termijn een compleet vernieuwde site neer te zetten.

Met het oog op de aankondigingen voor 2017 zie ik de toekomst van depechemode.nl rooskleurig in.

Alvast bedankt voor het geduld

depechemode.nl team